Река Рајан - Уредник

Rekha Rajan е разновиден и искусен креатор и уредник на содржини со повеќе од 18 години искуство.

Нејзиното разновидно потекло, кое вклучува диплома по англиска книжевност, диплома по библиотека и информатички науки и здружение во документација и информатички науки, и ги даде потребните вештини и знаења за да се истакне како уредник.

Искуството на Rekha со создавање содржина за делот Филмови на Sify.com и нејзината работа со модули за е-учење во компании како Sify Technologies, Cognizant, Genpact и NIIT, ја покажува нејзината способност да работи на различни типови содржини.

Овие искуства и дадоа силна основа во пишувањето, истражувањето и дизајнот на содржината.

Река Раџан

Една од клучните предности на Река како уредник е нејзиното внимание на деталите. Таа многу се грижи за содржината на која работи да биде добро напишана, точна и без грешки.

Интересот на Река за патување низ светот е уште една од нејзините силни страни.

Таа има длабока љубов кон патувањето и страст за истражување на нови култури и искуства.

Овој интерес и нејзиното образование и професионално искуство ја прават идеален кандидат за уредничка улога во туристичка компанија.

Под нејзино водство, TheBetterVacation.comТимот на 's е добро опремен да создава и уредува висококвалитетни содржини што ќе ги ангажираат и информираат патниците.

Образованието на Реха

За да дознаете повеќе за Река, проверете ја Профил на Скопје.

Џемшед В Рајан се удвојува како извршен директор на FireStorm Internet and the проверка на факти на TheBetterVacation.com.