Приватност

Оваа Политика за приватност регулира како TheBetterVacation.com („Сајт“), партнерска веб-страница за патувања управувана од Индија и активна во Соединетите Американски Држави, Европа и азиските земји, собира, користи, одржува и открива информации собрани од корисници (секој, „корисник“).

Оваа политика за приватност се однесува на страницата и на сите содржини, билети и тури што ги нуди TheBetterVacation.com.

Лична идентификација информации

Можеме да собираме информации за лична идентификација од корисниците на различни начини, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, кога Корисниците ја посетуваат нашата страница, се претплатат на билтенот, пополнуваат формулар и во врска со други активности, услуги, функции или ресурси правиме достапни на нашата веб-страница. 

Од корисниците може да се побараат, како што е соодветно, нивното име, адреса на е-пошта, адреса за пошта, телефонски број и информации за кредитна картичка. 

Меѓутоа, корисниците можат да ја посетат нашата страница анонимно. 

Ќе собираме само лични информации за идентификација од Корисниците доколку тие доброволно ни ги достават. 

Корисниците секогаш можат да одбијат да дадат информации за лична идентификација, освен што тоа може да ги спречи да се вклучат во одредени делови на страницата.

Не-лични идентификациски информации

Можеме да собираме не-лични информации за идентификација за корисниците секогаш кога тие имаат интеракција со нашата страница. 

Информациите за нелична идентификација може да го вклучуваат името на прелистувачот, типот на компјутерот и техничките информации за средствата за поврзување на корисниците со нашата страница, како што се оперативниот систем и користените даватели на Интернет услуги и други слични информации.

Веб прелистувач колачиња

Нашата страница може да користи „колачиња“ за да го подобри корисничкото искуство. 

Веб-прелистувачот на корисникот поставува колачиња на нивниот хард диск за цели на водење евиденција, а понекогаш и за следење информации за нив. 

Корисникот може да избере да го постави својот веб-прелистувач да одбива колачиња или да го предупредува кога се испраќаат колачиња. 

Ако го сторат тоа, имајте предвид дека некои делови од страницата може да не функционираат правилно.

Како ние ги користиме собраните информации

TheBetterVacation.com може да собира и користи лични податоци на корисниците за следните цели:

  • За да го персонализирате корисничкото искуство
  • Да го подобриме нашиот сајт
  • Да се ​​подобри услугата на купувачи
  • За обработка на трансакции
  • За да испратите периодични пораки
  • За да извршите промоција, натпревар, анкета или друга функција на страницата
  • За испраќање на информации на корисниците што се согласиле да ги добијат за теми што мислиме дека ќе ги интересираат.

Како ние се заштити вашите информации

Усвојуваме соодветни практики за собирање, складирање, обработка на податоци и безбедносни мерки за заштита од неовластен пристап, менување, откривање или уништување на вашите лични информации, корисничко име, лозинка, информации за трансакциите и податоци зачувани на нашата страница.

Споделување на вашите лични информации

Ние не продаваме, тргуваме или изнајмуваме лични информации за идентификација на корисниците на други. 

Можеме да споделиме генерички збирни демографски информации кои не се поврзани со какви било информации за лична идентификација во врска со посетителите и корисниците со нашите деловни партнери, доверливи филијали и огласувачи за целите наведени погоре.

Веб-страници на трети страни

Корисниците може да најдат рекламирање или друга содржина на нашата страница што се поврзува со сајтовите и услугите на нашите партнери, добавувачи, огласувачи, спонзори, даватели на лиценца и други трети страни. 

Ние не ја контролираме содржината или врските на овие страници и не сме одговорни за практиките што ги користат веб-локациите поврзани со или од нашата страница. 

Покрај тоа, овие сајтови или услуги, вклучувајќи ја нивната содржина и врски, може постојано да се менуваат. 

Овие сајтови и услуги може да имаат свои политики за приватност и политики за услуги на клиентите. 

Прелистувањето и интеракцијата на која било друга веб-локација, вклучително и веб-локации со линк до нашата страница, подлежат на условите и политиките на таа веб-локација.

Промени на оваа политика на приватност

TheBetterVacation.com има дискреција да ја ажурира оваа политика за приватност во секое време. 

Кога ќе го направиме тоа, ќе го ревидираме ажурираниот датум на дното на оваа страница. 

Ги охрабруваме корисниците да ја проверуваат оваа страница за какви било промени да останат често ажурирани.

Следете ја врската за да дознаете за нашата Политика за содржина. Ако имате какви било прашања во врска со нашата компанија, слободно контактирајте не.