Услови за Користење

Следниве одредби и услови ја регулираат целата употреба на TheBetterVacation.com веб-страница и сите содржини, услуги и производи достапни на или преку веб-локацијата (колективно наречена „Веб-страница“). 

Веб-страницата е во сопственост и управувана од FireStorm Internet од Ченаи, Индија. 

Веб-страницата е понудена со ваше прифаќање без измена на сите одредби и услови содржани овде и сите други оперативни правила, политики (вклучувајќи, без ограничување, TheBetterVacation.comПолитика за приватност), и процедури кои може да се објавуваат од време на време на оваа страница од TheBetterVacation.com (колективно, „Договор“).

Ве молиме внимателно прочитајте го овој Договор пред да пристапите или да ја користите веб-страницата. 

Со пристап или користење на кој било дел од веб-локацијата, вие се согласувате да се обврзувате со условите и одредбите на овој договор. 

Доколку не се согласувате со сите одредби и услови на овој договор, не смеете да пристапите на веб-страницата или да користите какви било услуги. 

Доколку овие услови се сметаат за понуда од TheBetterVacation.com, прифаќањето е изрично ограничено на овие услови.

Користење на веб-страницата

Веб-страницата е за ваша лична и некомерцијална употреба. 

Не смеете да менувате, копирате, дистрибуирате, пренесувате, прикажувате, изведувате, репродуцирате, објавувате, лиценцирате, создавате изведени дела од, пренесувате или продавате какви било информации, софтвер, производи или услуги добиени од веб-локацијата.

Одговорност за трансакции 

Веб-страницата не е одговорна за извршувањето на какви било трансакции што ги правите преку придружните врски. Вие разбирате и се согласувате дека секое купување или трансакција што го правите преку придружните врски е помеѓу вас и страницата на трета страна и е предмет на условите и условите на таа веб-локација на трета страна. 

Веб-страницата не дава гаранции или застапувања во врска со производите или услугите обезбедени од веб-локациите на трети страни.

Корисничка содржина

Веб-страницата НЕ ви дозволува да поднесувате, прикачувате, објавувате или на друг начин правите достапни содржини, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на текст, фотографии, видеа и аудио (заедно, „Корисничка содржина“). 

Целата содржина на веб-страницата е наша, освен ако не е спомната со кредит. 

Следете ја врската за да дознаете за нашите Политика за содржина. Ако имате какви било прашања во врска со нашата компанија, молам контактирајте не.