За што сме ние

FireStorm Internet е туристичка компанија која сака да им помага на патниците кои мразат изненадувања.

TheBetterVacation.com е изграден со љубов (надвор од Индија) за да ги води патниците кои сакаат да дознаат сè за туристичката атракција пред да излезат надвор.

Ние ви помагаме да најдете одговори на прашањата што се појавуваат во моментот кога ќе седнете на креветот во хотелот во Париз (или кој било друг град) и ќе одлучите да посетите некоја атракција.

За да ви дадеме пример, помагаме да одговориме на прашања како што се:

  • Во колку часот се отвора Музејот Лувр?
  • Кое е најдобро време за посета на Лувр?
  • Колку долго ќе трае мојата турнеја низ Лувр?
  • Може ли да планирам да ручам во Лувр?
  • Сакам да ја фотографирам Мона Лиза. Може ли да ја однесам камерата во Лувр?

Има илјадници туристички атракции и сигурни сме дека имате многу прашања.

Наша цел е да добиеме одговор на сите, на крајот.

Засега направивме мал почеток со приближно 800 туристички атракции во 40 градови. Проверете не

Семејството Р - Рајан (тато), Река (мама), Реа (ќерка) и Ритвик (син) - за време на нивната неодамнешна посета на Виетнам.

TheBetterVacation.com is Џамшед Велајуда Рајантрудот на љубовта на.

Тој градеше интернет заедници за компании како Sify.com, Satyam Computers, Yahoo.com, AIG, Ibibo.com, Nimbuzz итн., цели 18 години пред да направи пауза кон крајот на 2016 година.

Дел од 2017 година ја помина пишувајќи три книги за деца и нивното објавување.

Во средината на 2017 година, тој започна на овој туристички портал и се навлече на него.

Сега работи со 20 писатели, кои исто така се удвојуваат како истражувачи.

Заедно се обидуваат да го намалат елементот на изненадување при патувањето.

Следете не на FacebookInstagramTwitterYouTube Pinterest за најновите ажурирања.

Имате нешто за нас? Зошто не контактирајте не?