Огранок Одрекување

Ние сме веб-страница за партнерство за патување и може да добие провизија за билетите, турите или искуствата купени преку линковите во нашата содржина.

Оваа провизија за нас не влијае на цената што ја плаќате за услугата.

Сепак, тоа ни помага да ја одржуваме веб-страницата и исто така е главен извор на приходи за сите нас кои работиме на него TheBetterVacation.com

Препорачуваме само билети, тури и искуства за кои веруваме дека ќе додадат вредност на нашите читатели.

Мислењата изразени на оваа веб-страница се наши, и не добиваме никаков надомест за позитивни критики.

нашата тим на патописци темелно го истражува секој билет и турнеја пред да го одобри.

Имајте предвид дека немаме контрола врз квалитетот, безбедноста или законитоста на производите или услугите што ги нудат компаниите со кои се поврзуваме.

Ваша одговорност е да ги потврдите сите информации пред да купите.

Ние сме партнерски филијали на ТикетиGetYourGuide, и Viator.

Со користење на нашите врски, вие го прифаќате и се согласувате со ова одрекување од одговорност за партнерство.

Ви благодариме за поддршката TheBetterVacation.com и неговиот тим.

Ако сакате да дознаете повеќе како овие партнерски врски ни помагаат, Ве молиме контактирајте не.