Најдобрите крстарења од Њу Орлеанс, Луизијана

Најдобрите крстарења од Њу Орлеанс

Њу Орлеанс, најголемиот град во американската сојузна држава Луизијана, знае како да се забавува. Кој не слушнал за гозбите и веселбите на Њу Орлеанс за време на Марди Грас? Легендарно е. Крстарењето од Њу Орлеанс е ваша можност да го откриете шармот, вкусовите и мирисите на градот полумесечина пред или по вашето крстарење. Сите… Прочитај повеќе

Најдобри бродови за крстарење за семеен одмор – линии за мали деца, тинејџери, постари

Најдобрите бродови за крстарење за семеен одмор

Семејните одмори со крстарење се авантури погодни за сите возрасни групи - почнувајќи од малото дете во семејството до постарите лица кои сè уште се млади во срцето. Семејните крстарења имаат сè за секого во вистинската доза. Со најновиот тренд на желба за патување со целото семејство – со постари родители, далечни братучеди итн… Прочитај повеќе